Az E-CSELEKVÉS program

(Fejlesztés alatt.)

Alapítványunk a 2002-es év elején, időben felismerve az internet adta lehetőségeket és az internet használatának ugrásszerű növekedését, elindította a közérdekű, közhasznú és közcélú információk terjesztésére szánt egészségügyi és szociális portált, a cselekves.org/eljegeszsegesen–t.

Alapítványunk olyan híreket, cikkeket és információkat tervez válogatni rendszeres frissítéssel, melyeken keresztül az olvasók részletes tájékoztatást kaphatnak arról, hogy mit tehetnek egészségük megőrzéséért.

A honlapon található információkkal felhívjuk a figyelmet azokra az állapotokra és betegségekre, amelyek leginkább veszélyeztetik a fiatal generációk jólétét és a legtöbb ember életminőségét rontják, a későbbiekben legtöbb halálesetet okozhatják. Az egészséges életre nevelés, az egészségügyi oktatás és tudatformálás erősítése fontos célunk a honlapon található írások segítségével. A honlapon számos érdekes internetes fórum téma elérhető lesz, és e-mailes információs tanácsadás is működik.

Célunk az is, hogy példamutatásunkkal meggyőzzük a fiatalokat az önkéntes és karitatív tevékenységek – pl. idősek, rászorulók segítése – fontosságáról és szépségéről.

Mivel fő célunk a közcélú információszolgáltatás, ezért minden válogatottan fontos, közhasznú, egészségüggyel kapcsolatos információnak megjelenési lehetőséget biztosítunk lapunkon. Igény szerint internetes felületet (linket, ismertetési helyet) biztosítunk iskolák és más oktató intézmények egészségügyi programjainak is.

Információ elérhető a honlapon, vagy az info[kukac]cselekves[pont]org e-mail címen.