újabb cselekvés: ALAPÍTVÁNYUNK hidraulikus ágyakat, éjjeliszekrényeket, matracokat, ágyneműket és rehabilitációs eszközöket adományozott három intézménynek.

CSELEKVŐ SZERETET! ✌ Alapítványunk, a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány az elmúlt hetekben hidraulikus ágyakat, éjjeliszekrényeket, matracokat, ágyneműket és rehabilitációs eszközöket adományozott három kiválasztott intézménynek.

Az egyik intézmény az állami fenntartású Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Ápoló Gondozó Otthon Mérki intézménye, ahova 6 ágyat és számos rehabilitációs felszerelést juttattunk. A széles állami feladatkör hatékony ellátása érdekében választottuk ki az intézményt, hogy a társadalom számára még érezhetőbb, értékelhetőbb és hasznosabb lehessen az általuk végzett munka.

A másik a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete Viktória Rehabilitációs Központja, ahol a tartós bentlakásos intézményben olyan mozgássérültek laknak, akik a mindennapi életben állandó fizikai segítségre, támogatásra szorulnak. Az Egyesület évtizedek óta nagyon hasznos közérdekű tevékenységet végez.

A harmadik támogatott intézmény a Fővárosi Önkormányzat Budapesti Módszertani Szociális Központ Szabolcs utcai hajléktalanellátó egészségügyi intézménye, ahol három különböző részlegen, 150 férőhelyen biztosítanak átmeneti elhelyezést idős, leromlott egészségi állapotú hajléktalan emberek számára. Másodjára támogattuk ezt az intézményt.

A Cselekvés Alapítvány tevékenysége a cselekvésről szól, ezeket a cselekedeteket a keresztény szeretet mozgatja: semmit nem várva segíteni valakinek, aki erre rászorul.

Ezt tesszük két évtizede itthon és külföldön, néha teljes csendben, néha hangosabban, de mindig Isten támogató ereje segít minket.

Nagyon örülünk, hogy segíthettünk!

A Cselekvés Alapítvány Kuratóriuma

Az alábbi képeken a felpakolás és lepakolás pillanatait ragadtuk meg: