Csókay és Pataki doktor köszöntötte afrikai missziónk színhelyének Magyarországra látogató vezetőjét, Izunna atyát

A budapesti Szent Lukács Kórházba látogatott egyik missziós színhelyünk, a nigériai Onitsha városában található, katolikus egyházi fenntartású St. Charles Borromeo kórház igazgatója. Izunna atya megtekintette azokat az ágyakat és éjjeliszekrényeket, amelyeket 2020-ben tervez adományozni Alapítványunk a kórház az Ifite-Ogwari városkában található újonnan épülő tagintézményének felszerelésére.

Reményeink szerint sikerül támogatókat találni a 17 darab hidraulikus ágy, éjjeliszekrény és egyéb felszerelés kiszállításához Nigériába.

Alapítóink, Dr. Pataki Gergely és Dr. Csókay András köszöntötték a vendéget, aki több előadást is tart hazánkban.

A Cselekvés Alapítvány nigériai missziója 2017-ben alakult meg Csókay doktor vezetésével: azóta rajta és Pataki doktoron kívül több magyar orvos is járt és tevékenykedett Onitshában (Dr. Ezer Erzsébet, Dr. Szenohradszki Katalin és Dr. Szeifert György), a csapat folyamatosan gyarapodik. Idegsebészeti missziónk reményeink szerint folyamatossá válik a következő években, és a 2017-es alkalom után újra lesz lehetőség plasztikai sebészeti műtétek elvégzésére is.

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány 2019.09.29.

Fotók:


Mivel a missziók szervezése és kivitelezése jelentős anyagi terhet jelent kis közhasznú Alapítványunk karitatív orvoscsoportjának, szeretettel fogadjuk az adományokat.

PayPal adományozás egy kattintással:

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány
1118 Budapest, Számadó u. 6.

Adománygyűjtő vonalunk: 13680 (500 Ft / hívás vagy SMS a Telekom, a Vodafone és a Telenor hálózatából)

Adószám (SZJA 1%): 18108220-1-43

Bankszámlaszám: 10918001-00000107-05280007 (UniCredit Bank)

Köszönjük!

Posted by

Communications and media expert. Professional translator. Health services manager. Life coach.