Adománygyűjtés a Bazilikában a sziámi ikrek szétválasztó műtétsorozatára

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány 2019. február 10-én egész napos adománygyűjtést tarthatott a szentmisék ideje alatt a budapesti Szent István Bazilika főbejáratánál.

Rabia és Rukia fejüknél összenőtt kétéves sziámi ikrek, akiknek a szétválasztó műtétsorozatát a világon egyedül a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai – dr. Csókay András, dr. Hudák István és dr. Pataki Gergely – vállalták el. A gyerekek most Magyarországon töltenek néhány hónapot szüleikkel és nagyobb testvérükkel együtt a végleges szétválasztásukat előkészítő operáció és vizsgálatok céljából.

Kis karitatív orvoscsoportunk közhasznú alapítványa adományokból és felajánlásokból igyekszik legjobb tudása szerint, szívvel-lélekkel, időt és energiát nem kímélve megszervezni s kivitelezni a két apróság itteni tartózkodását és valamennyi műtétjét.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Szent István Bazilika Kórusának az adománygyűjtéshez nyújtott segítségért. Hálásak vagyunk minden hozzájárulásért!

A sziámi ikrek szétválasztó műtétsorozatával kapcsolatos eddigi médiamegjelenéseink és közleményeink IDE kattintva érhetőek el.

(Képünkön dr. Pataki Gergely alapító és Sándor Alexandra Valéria kommunikációs vezető.)


Az Ön adományára MOST van szükségünk, hogy életeket menthessünk!

PayPal adományozás egy kattintással:

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány
1118 Budapest, Számadó u. 6.

Adószám (SZJA 1%): 18108220-1-43

Bankszámlaszám: 10918001-00000107-05280007 (UniCredit Bank)

Köszönjük!

Posted by

Communications and media expert. Professional translator. Health services manager. Life coach.

One thought on “Adománygyűjtés a Bazilikában a sziámi ikrek szétválasztó műtétsorozatára

Comments are closed.