Amikor szavak helyett a tettek beszélnek: kisfilm a bangladesi magyar orvosmissziónkról

A dr. Pataki Gergely plasztikai és égési sebész által alapított bangladesi orvosmisszió tagjai ott segítenek, ahol a legnagyobb szükség van rá, s ahol több életet is meg lehet menteni 10 ezer forintból.

A 2017-es misszió felvételein Pataki doktor mellett a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány másik alapítója, dr. Csókay András idegsebész, valamint dr. Vancsó Péter plasztikai sebész és dr. Varga Éva aneszteziológus is látható.

(A kisfilmet készítette: Fuchs Richárd.)

Fotók:

Beszámoló:

Erről az útról is részletes írott beszámolót tettünk közzé – több mint 150 további fényképpel –, amely itt található: Helyreállított forma és funkció: 6. bangladesi missziónk is sikeres volt


Misszióink során két héten át kora reggeltől késő estig operálnak orvosaink, akik jelenleg saját zsebből finanszíroznak mindent: a kötszerektől kezdve a repülőjegyekig. Egy-egy ilyen misszió költsége 5-7 millió forint. Munkánkhoz bármekkora hozzájárulásnak örülünk, hiszen szűkösek a kereteink. Vállalatok, intézmények jelentkezését is várjuk az info[kukac]cselekves[pont]org e-mail címen, a támogatásért pedig feltüntetést tudunk biztosítani weboldalunkon és sajtóközleményeinkben.

PayPal (+ bankkártyás) adományozás egy kattintással:

Bankszámlaszámunk: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány, 10918001-00000107-05280007 (UniCredit Bank)

További adományozási lehetőségek: cselekves.org/help

Posted by

Communications and media expert. Professional translator. Health services manager. Life coach.